Estrenem nova web

Vidrexpress és una empresa familiar de cristalleria amb gairebé 25 anys d'experiència. Formem part d'un sector, com és el del vidre, amb una llarga tradició a la Comunitat Valenciana. Però Vidrexpress sempre ha tingut clar que la tradició ha de ser compatible amb els temps en què vivim. Ja en 2004 apostem per tenir presència a Internet a través de la nostra pròpia pàgina web. Ara, arribat el moment de renovar el nostre espai en línia, hem apostat per una nova web de disseny atractiu, senzill i dinàmic, fàcil de navegar i amb continguts actualitzables per poder mantenir-vos al corrent de les nostres novetats i ofertes, i donar-vos a conéixer el treball que realitzem dia a dia, a través de les seccions de Notícies, Projectes i la nostra Galeria de fotos i vídeos.

Però la funcionalitat és també part important en la nova web de Vidrexpress, i per això l'usuari disposa d'un servei per poder elaborar pressupostos a mida a través d'un formulari en el qual podrà anar carregant les característiques i necessitats que precise el seu projecte.

També podreu accedir a les nostres xarxes socials així com contactar amb nosaltres i localitzar-nos de manera senzilla i ràpida.

Aquesta web és el reflex del pas endavant que hem donat en Vidrexpress com a empresa d'avantguarda, experimentada i amb un equip humà i tècnic capaç d'oferir el millor producte de cristalleria a clients particulars, així com abastir qualsevol necessitat i projecte del client professional.