Qui som


Cristalería Vidrexpress és una empresa familiar que neix al juliol de 1992, creada pels germans Javier Pérez Ochs i José Vicente Pérez Ochs, després de tota una vida dedicada al sector del vidre. En l'actualitat, Vidrexpress compta ja amb una segona generació familiar, mantenint la mateixa il·lusió que els germans Pérez Ochs van posar en els inicis del projecte, però aportant noves idees i ampliant les seues possibilitats per oferir als nostres clients un producte de qualitat, gràcies a la feina d'un equip de professionals altament qualificat i experimentat.

Què fem


Som una empresa de cristalleria que desenvolupa qualsevol procés de producció en vidre pla, ja siga transformació, fabricació, instal·lació, subministrament, manteniment i assistència. Oferim serveis i productes al client particular, però també estem preparats i especialitzats per a proveir i treballar en aquells projectes propis del client professional.

Per què escollir-nos


Perquè seguim mantenint la il·lusió i el mateix esperit de superació de fa 25 anys. Perquè som una empresa familiar i això es veu reflectit a l'hora de tractar als nostres clients, amb proximitat des del primer contacte, i sempre amb la intenció d'assessorar-los de la millor manera possible abans i durant l'execució de qualsevol projecte de cristalleria. Perquè disposem d'un equip humà altament experimentat i qualificat. Però, sobretot, perquè entenem la responsabilitat que ens compromet amb els nostres clients quan aquests dipositen la seua confiança en nosaltres, apostant pel nostre treball.

Equip

José Vte. Pérez Ochs

Gerent. Maquinària

Ramón Perez Leiva

Tècnic i comercial

Miguel Pérez Moret

Comptabilitat

Inmaculada Campos Tarazón

Comptabilitat i assistències

José Sospedra Colomina

Atenció al client. Assitències

Juan Carlos Escribá Sanchis

Grans instal·lacions

José Luís Peris Mena

Grans instal·lacions

Javier Pérez Castillo

Reparacions i assistències

Francisco José Gómez Moya

Reparacions i assistències

José Bernardo Gras Monteagudo

Oficial taller. Maquinària

Vicente Humada Hernández

Oficial taller. Assistències